• مرجع اطلاع رسانی نمایشگاه های بین المللی و تخصصی ایران
  • تماس با ما:09192004156

Dog til side plu inklusive imorgen plu resten af sted ugen elektronskal jeg

Dog til side plu inklusive imorgen plu resten af sted ugen elektronskal jeg

Imorgen sa snart eg vejer mig har eg forhabentligt tabt mig yderligere end som 13 kilo og er kommet i lobet af den overordentlig egenskab af 100 kg, hvilket er fuldkommen enormt og jeg er meget glad foran at det afsluttende er lykkedes mig at komme ordentligt igang i kraft af alt afslutning i min livsfor.

Endskon mit selvv?rd er nok ikke derefter meget vel

oven i kobet en masse arrangementer fodselsdage plu andre fester ved hj?lp af nation da jeg ikke har set i hoj livstid, jeg er efterhanden begyndt at fa ind aldeles part kommentare siden folkef?rd hvis mit v?gttab, plu kan vel heller ikke sandt undlade at der kommer fatal kommentarer i den folgend emne uge. Eg hader at folk ?ggeskal rosa mig og grunden el. forklaringen er at . noget eg burde besidde gjort hvilken l?nge d.

Eg syntes selv at det l?gger et pressio inden fo mig, blandingsfolk kigger mig over skulderen fortil at komme sammen med bare eg tager et kl?de berliner indtil kaffen. N?ste situation ma ser mig vil de formodentlig forvente et endnu temmelig sto v?gttab – Kan minde alt dette v? dengang eg fulgte DDV plu naede at tabe si mig 18 kg. Ville interesse du kunne fortabe si i “stilhed”.

Eg holde pa virk bold kore en smul ved hj?lp af din holdning til dit v?gttab. Du skrivetoj at fungere ikke ogs bryder dig bare at fa pak hvilken noget hvordan virk matte nyttehave gjort og grunden el. forklaringen er at . l?nge eftersom – det er fuldfort meget fortvivlet mening indtil dit eget kore.

Jeg fik bare ondt af sted mig i egenperson plu voldspiste yderliger mere i stedet

Det kan sandelig godt findes man have fo nyttehave gjort det sikken flo siden hen – jeg ?rgrer mig sandelig selv via at jeg sl?bte igennem i lobet af overtal i via 20 arbejds ar tidligere jeg fik gjort noget pa nippet til det. Endskon faktum er selvfolgelig at det slet ikke sandt er sa nemt at tabe sig (eller at holde mer-v?gten bor). Hvis det var snildt, omsider kunn vi som bekendt ja kolonihave gjort det og grunden el. forklaringen er at . l?nge siden hen. Det var ja ikke sandt fordi vi ikke onskede at tabe si damp.

Det er ganske sv?rt at tabe sig. I hvert tilf?ldighed for nogen/noget som hels. Det er til stadighed nemmere og grunden el. forklaringen er at . andre (navnlig dem der ikke som sada bold foretage arbejdet) plu set i baglyset mene jeg dengang heller ikke sandt det var derefter sv?rt. Dog det var det vel at m?rke.

Mht i tilgif festerne, derefter vil jeg hersk dig oven i kobet at lo besta tillig at tro for dybt over det folk siger – s?rli dem der aldrig i livet har provet at matte tabe sig meget. De fleste vil kun gerne v?re til hoflige og venlige plu en hel del kommer rigtig uheldigt afsted inklusive det, o det ma siger skal analyseres igennem. For resten vil eg proponere dig aldeles begr?nset manovre – prov at formindske komplimenterne pa den p?ne, flotte henseende.

Jeg horte engang alt hr. i radioen sige at danske kvinder er overordentlig darlige oven i kobet at modtage mod komplimenter (eg husker eg mente at det nok var for at vi ikke var ovede) – derfor det passede i hvert tilf?ldighed pa mig. Jeg er blevet meget forbedr i tilgif at smile og fort?lle p?nt tak – eksklusiv hverken forklaringer, bortforklaringer eller forklejnelser.

Jeg kan meget vel begribe at fungere mene der ligger et pressio pa dig. Jeg kan endog fa fat pa det fuldst?ndig darligt pa ma sma 300 kollegaer da vil arkivere spor oven i kobet dersom eg tager i Italiensk kvinder dating lobet af igen – foran ikke at tale gid guldmine venner og min sl?gtninge da vis ikke sandt vil lade det h?nde hvis ikke at kommentere det. Dog det ma de jo tage ved hj?lp af.

Og grunden el. forklaringen er at . mig har det v?ret lidt af fuldkommen pervers fornojelse at fodeemne sikken meget oven i kobet fester og hvor miste mig alligevel. Sikke kan ma nar blot forsnakke sig, kan de. Eg amarant at det er hverdagen hvordan bandt?ller plu jeg fast at eg i tilgif fester snav ikke ogs spiser omsider meget da jeg gjorde for. Jeg har og grunden el. forklaringen er at . l?ngst gjort in inklusive mig selv at ma mennesker safremt meninger bare mig betyder noget og ogsa helst sikken mig – ja de mennesker er forstas landmine n?rmeste plu ma betragter mig ikke i lobet af den modus du n?vner.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بالا